Events/Workshops

Verdiepingsworkshop kleur en Stijl

* Presentatie, houding en uitstraling:  Welke kleding je draagt is bepalend hoe je houding en uitstraling zal zijn. Ik ga je vertellen en laten zien waar je op kan letten als je  kleding uitzoekt voor de gelegenheid waar je naartoe gaat.

* Kleuren: Welke kleuren versterken, contrast en harmonie in je outfit,  en persoonlijkheidsstyling, wat zegt een patroon of design over wie je bent? Welke kleding laat zien wie je bent? Stijl en identiteit liggen in elkaars verlengde.

*Styling: Tips & Tricks. Spelen met optische illusies. Ga je de stylingtips laten zien.

Locatie: Kroast, kleine koppel 36, Amersfoort. In de buurt gratis Parkeren.

Deelnemen €35,- incl. koffie/thee iets lekkers en workshopboekje.

Vrijdag 27 maart Sofie’s Smart Swap Party!

Susanne Hauptmeijer van Smart Styling en Helma van Schendel van Make Earth SMILE, organiseren 27 maart voor de 8e keer een kledingswapparty. Dit keer is het tijdens de week van Sofieaantafel.

We hebben 2 blokken van tijden voor kleine en grote maten.
18:30 uur inloop grote maten vanaf maat 42.
19:00-20:00 Swappen
20:30 inloop kleine maten tot maat 42.
21:00-22:00 Swappen

Wat veel mensen niet weten is, dat de kledingindustrie namelijk een van de meest vervuilende industrieën ter wereld is. Zo is er bijvoorbeeld 8000 liter water nodig om een nieuwe spijkerbroek te produceren. Langer met kleding doen en minder kleding kopen is natuurlijk een duurzame oplossing. Drie kledingstukken per jaar minder, bespaar je ongeveer 57 kg CO2.

Langer met kleding doen door te ruilen is ook een optie. Stel mooie kleding waar jij zelf op uitgekeken bent beschikbaar en ruil deze voor mooie kleding die anderen hebben ingebracht. Dit is vrijdag 27 maart mogelijk. We zijn benieuwd naar de nieuwe outfits, die geshowd zullen worden.

Tijdens deze gezellige avond zal Susanne van Smart Styling de gasten adviseren met styling en kleuradvies en Helma zal iedereen voorzien van lekkere biologische hapjes & drankjes.
Locatie wordt nog bekend gemaakt.
Ticket: €10,- incl. drankjes en hapjes.
Vanaf 18.30 uur inloop grote maten afgeven kleding en vanaf 20.30 inloop kleine maten 21:00 tot 22.00 uur is de kledingruil.

Kleding die overblijft wordt naar het goede doel gebracht. Zo krijgt alle kleding een 2de leven.

Via de website kan je een bericht sturen via homepage en dan zie je rechtsonderin een button. Heb je een vraag? Verstuur een bericht via whatsapp.

Home

 

Aanmelden

Je naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Event(s) (verplicht):
Verdiepingsworkshop kleur en stijl 23 maart, maatregelen R.I.V.MSWAP Party op 27 maart is geannuleerd, maatregelen R.I.V.M