Referenties

Vorige week heb ik een gezellige en leerzame middag gehad met Susanne. Na het maken van een moodboard wisten we welke kledingstijlen bij mij passen. Heel verhelderend!
Dat was ook het geval wat betreft de garderobecheck in combinatie met de kleuren- en figuuranalyse. Nu kan ik in de toekomst met veel plezier de juiste garderobe aanschaffen!
Nogmaals bedankt, Susanne!

– Anémone

Voor de styling Na de styling
Anémone - Voor Anémone - Na

Hallo Susanne,

Dank voor de inspirerende ochtend. Ik heb altijd gedacht dat ik een lentetype was, maar verrassend genoeg bleek ik een zomertype te zijn. Fijn ook dat ik gelijk een paar kledingstukken uit mijn kast ter controle kon voorleggen. De tips hou ik mijn achterhoofd bij het winkelen.

– Judith


Eind maart een workshop gehad van Smart Styling, doordat ik een facebook actie had gewonnen!!
Moodboard maken, kleuren analyse en garderobe check.
Erg leuk en leerzaam!!
Met name de laatste twee waren erg nuttig! Ik heb er een kleurenkaart bij gekocht en verwacht nu geen miskopen meer :-)

– Miranda


Leuk om met Susanne samen te werken. Ze heeft oog voor wat jou goed staat, en wat minder is. Haar adviezen neem ik nu mee als ik ga shoppen. Geen zwart meer, maar wat kleuriger, en ik weet welke kleuren mij nu goed staan. Ze besteedt ook aandacht aan accessoires en schoenen, het hele plaatje wordt meegenomen.

– Ellen

3 gedachten over “Referenties

 1. Judith

  Hallo susanne,
  Dank voor de inspirerende ochtend. Ik heb altijd gedacht dat ik een lentetype was, maar verrassend genoeg bleek ik een zomertype te zijn. Fijn ook dat ik gelijk een paar kledingstukken uit mijn kast ter controle kon voorleggen. De tips hou ik mijn achterhoofd bij het winkelen. Groet judith

 2. Tineke

  Een maand geleden is Susanne bij mij thuis geweest voor een garderobecheck. Ze gaf goeie tips en adviezen waar ik wat mee kan zonder mijn hele garderobe te moeten vernieuwen. Bepaalde combinaties, en het gebruik van sjaals, maken dat ik vaker complimenten krijg over mijn kleding.
  Fijn om ook kledingstukken te kunnen laten zien waar ik me lekker in voel en waar ik zelf over twijfelde. Nu weet ik ook waarom bepaalde kleding me juist wel of niet goed staat.
  Een aanrader voor iedereen om Susanne een keer mee te laten kijken in je kledingkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *